Evenimente - Participare la TIB 2012 20.10.2012

Power Supply Systems UPS SRL a fost prezentă la Targul Tehnic International TIB 2012. Și în acest an standul nostru a fost vizitat de numeroși clienți și potențiali clienți interesați de produsele și serviciile pe care le oferim in domeniul electroalimentării de siguranță.
TIB a fost și rămâne un catalizator, un mijloc de a reuni oameni dedicați tehnicii, dedicați progresului.

Am expus în standul nostru o gamă largă de UPS-uri de ultimă generație, stabilizatoare, grup electrogen, elemente de protecție la supratensiune, invertoare și redresoare ale producătorilor pe care-i reprezentăm în România: AEG Power Solutions GmbH – Germania, ORTEA - Italia, ELCOS - Italia, Vision - Luxemburg, etc.

Participarea a fost un prilej bun pentru lansarea noului catalog general PSS care prezinta cele mai noi produse inclusiv din gama Invertoarelor Solare On-Grid produse de AEG.

Cele mai alese aprecieri le-a cules desigur UPS-ul industrial consacrat al AEG, Protect3. De un succes deosebit s-au bucurat și stabilizatorul expus și grupul electrogen ELCOS din stand.

Vă mulțumim pentru vizită.
Sperăm că am contribuit la creșterea perfomanței și competitivității vizitatorilor standului PSS prin informațiile noi și utile, echipamentele și soluțiile prezentate.

Inapoi