Evenimente - PSS la SIG 2005 - Sinaia 28.02.2005

În perioada 28-30 septembrie 2005, Cazinoul din Sinaia a gazduit lucrările celui de-al XIX-lea Simpozion Național EXPO – SIG 2005 sub organizarea Societății Inginerilor Energeticieni din România. Scopul simpozionului a fost atins prin diseminarea informațiilor și implementarea rezultatelor cercetărilor efectuate de participanți.

Specialiștii prezenți la acest eveniment dedicat siguranței în funcționare a sistemului energetic au avut posibilitatea să viziteze astfel standul firmei Power Supply Systems UPS SRL în cadrul căruia au fost expuse o gamă largă de UPS-uri, cel mai intens mediatizat dintre acestea fiind modelul Protect 2.33 produs de AEG-SVS.

De asemenea, vizitatorii noștri au avut posibilitatea de a cunoaște performanțele familiei de UPS-uri Protect 5, des utilizat în cadrul sistemului energetic național datorită tensiunii de intrare în blocul invertor de 220Vdc. Apreciate au fost și performanțele tehnice deosebite ale redresoarelor digitale Profitec S și ale invertoarelor monofazate și trifazate Protect 5.INV1, respectiv Protect 5.INV3, vârful de lance în domeniu al producătorului german.

Simpozionul SIG 2006 ce se va desfășura în aceeași locație va fi desigur momentul prezentării specialiștilor din domeniu a noilor produse AEG ce se vor lansa în producție la sfârșitul anului 2005.

Manifestarea a întărit relațiile pe care le avem cu clienții vechi și ne-a dat posibilitatea de a crea noi legături cu alți posibili parteneri interesați de o colaborare cu noi.

Inapoi